!check it - sleduj to! Tento blog je určený všem, které baví móda, styl.

pátek 21. ledna 2011

Billionaire Boys Club & Ice Cream

Billionaire Boys Club a Ice Cream

V pozadí obou těchto úzce spolupracujících firem stojí známý americký zpěvák, raper a producent Pharrell Williams, držitel nejen několika cen Grammy, ale také ocenění nejlépe oblékaného muže (dle časopisu Esquire). Ke spolupráci přizval známého japonského módního tvůrce a DJe Niga, který je zároveň vlastníkem japonské módní značky A Bathing Ape (Bape). Společně produkují kolekce, které jsou oblíbené nejen mezi zlatou mládeží showbussinesu, ale také mezi hip-hopery, rappery a mladými lidmi, pro které je móda důležitou součástí osobního vyjádření.

Elita s nádechem high society

Na rozdíl od hravější značky Ice Cream Clothing, která klade důraz na svěží a mladé trendy, využívá vtipné kreslené motivy a nebojí se křiklavých barev, Billionaire Boys Club– jak už název napovídá – je zralejší a čerpá inspiraci z koníčků a zábavy snobské milionářské společnosti, jako jsou golf, dostihy či elitní studentské kluby prestižních univerzit. Často pracuje také s prvky retra. Barevné kombinace jsou umírněnější, kontrasty volené s větším citem a materiály „honosnější“.

Ukázka ze starší kolekce pro podzim a zimu 2010/2011 nazvané Space Beach najdete jak klasické městské, tak i lehce outdoorové oblečení v tlumených šedo-hnědo-béžových odstínech, doplněných o teplou cihlovou, světle meruňkovu či žlutou, námořnický proužek a jemnou kostku. Neformálně elegantní saka i sportovněji laděné mikiny často doplňují krátce střižené capri kalhoty a jednoduché tenisky v široké škále barev. Celou kolekcí prosvítá vintage nádech, sebevědomí a touha vyniknout.
Více info a novou kolekci naleznete na: http://bbcicecream.com/

Žádné komentáře:

Okomentovat