!check it - sleduj to! Tento blog je určený všem, které baví móda, styl.

středa 19. října 2011

Dolce & Gabbana a jejich rozloučení s mladší linií D&G

Pro tento příspěvek jsem si pro vás připravil menší předmluvu. Na blogu se dámské módě věnuji minimálně. Ne, že bych ji nesledoval, ale píši především o tom co zaujme mě jako muže. Možná tu někomu chybí pohled na dění v dámském světě módy, tak už si nemusíte zoufat, právě pro vás je tu první vlaštovka s kterou přišla má kamarádka. Je tedy dost pravděpodobné, že i do budoucna se tu od ní objeví více článků zaměřených na ženy.

Ukončení výroby mladší a dostupnější sestry D&G bylo završeno skvostnou, poslední módní přehlídkou pro jaro/léto 2012 na Milan Fashion Week, při které Domenico a Stefano hravě zapojili svou fantazii.

Kolekce mě ohromila na první pohled živými barvami. Jako hlavní téma byly hedvábné, vzorované šátky, které nám mohou připomínat luxusní šátky Hermés či Versace. Vytvořily se z nich sukně, šortky, kalhoty, halenky, trička, topy, dokonce i boty, a tak daly dohromady jednotlivé části pestrých outfitů. Rukávy, kapsy a vyjímečně větší části oblečení z džínoviny je správně okořenily. Modely byly přímo exkluzivní!

V závěrečné části se předvádí především dlouhé sukně z šátků a maxi šaty, které
byly hitem i tohoto léta. Z celé přehlídky vyzařuje svěžest a mladost.

Myslím, že poslední show v historii D&G se opravdu vydařila,tak doufejme,že majitelé budou rozvíjet ještě s větším nasazením svou původní značku Dolce&Gabbana,od jehož založení uplynulo již 26 let.


napsala: S.Klugerová

Žádné komentáře:

Okomentovat