!check it - sleduj to! Tento blog je určený všem, které baví móda, styl.

pátek 28. října 2011

Anglická elegance za rozumné peníze

Najít obchod, který nabízí široký výběr elegantní společenské módy a skvělé ceny, není vždy tak jednoduché. Pro ty, kteří neradi pátrají tu mam jeden typ a to společnost Charles Tyrwhitt. Jedná se o britský maloobchodní prodej pánské společenské (formální i neformální) módy.

Charles Tyrwhitt byla založena jako společnost za účelem zásilkového prodeje v roce 1986, kdy její zakladatel Charles Nicholas Tyrwhitt Wheeler studoval na univerzitě v Bristolu. V roce 1997 společnost otevřela svůj první obchod v proslulé londýnské Jermyn Street. Jeho vlajková prodejna v současné době sídlí v domě č.p. 98-100 Jermyn Street a mají dalších 16 obchodů po celém světě.

Pro nás je však důležité, že Charles Tyrwhitt funguje také online! Na výběr máme z širokého sortimentu. A to důležité pro nás jsou i ceny, příkladem košile, které jsou již ve slevě, mohou být ještě levnější. Stačí si zakoupit čtyři kusy. Za menší příplatek si můžete nechat vyšít iniciály a rovnou si k nové košili vybrat i novou kravatu popřípadě manžetové knoflíky.

Žádné komentáře:

Okomentovat