!check it - sleduj to! Tento blog je určený všem, které baví móda, styl.

pátek 21. října 2011

Dámská kolekce Versace pro H&M

Postupně se odkrývaly části kolekce Versace pro H&M a každý očekával ,co vše bude obsahovat. Vy teď máte možnost nahlédnout do ukázky z té dámské části.

Limitovaná kolekce od Donatelly Versace, díky níž může oslovit širší publikum lidí, je založena na  tradičních designech značky Versace. Představuje oblečení, doplňky, bižuterii a boty na vysokém podpatku. Většina kousků na nás křičí zářivými barvami, okatými vzory a střihy. Nejčastěji se opakuje růžová, modrá, zlatá a černá barva. Hedvábné, luxusní šátky s typickými motivy ani jiné "divočejší" doplňky tu nechybí.

Celé kolekci dominují především nápadité šaty z kůže pobité cvoky. Můžeme si všimnout taktéž ocvokované kabelky, pásku či saka.


Myslím, že kolekce Donatelly pro H&M vzbudí velký rozruch podobně jako tomu bylo v minulosti u návrhářů Karl Lagerfeld, Alber Elbaz, Stella McCartney, Roberto Cavali, Comme des Garcons nebo Jimmy Choo...

Pro registrované pořádá Elle speciální nákupy již 15. listopadu. Zaregistrovat se bylo možno na stránkách Elle, boužel všechna místa jsou již obsazena.


Napsala: S.Klugerová

Žádné komentáře:

Okomentovat