!check it - sleduj to! Tento blog je určený všem, které baví móda, styl.

pondělí 19. září 2011

Dirk Bikkembergs

Dirk Bikkembergs návrhář, který spojuje svou dynamickou vizi a fascinaci dokonalými konturami lidského těla a vytvářením originální módy. Bikkembergs pojí sport s módou naprosto jedinečným způsobem.


Dirk Bikkembergs (1959) se narodil v Německu, v roce 1982 absolvoval Královskou akademii v Antverpách a pracoval pro řadu belgických firem. Roku 1986 uvedl svou první kolekci pánské obuvi. V roce 1987 představil svou první linii a o rok později už kompletní pánskou kolekci, se kterou se prezentoval v Paříži. V roce 1993 přichází s dámskou linií, na kterou aplikoval svou ryze mužskou estetiku. Od té doby světlo světa spatřilo mnoho dodatečných linií a projektů. V roce 2003 se Bikkembergs stal oficiálním návrhářem italských fotbalových klubů.

Návrhář Dirk Bikkembergs se rozhodl v letošním roce k razantnímu kroku a celou svou společnost prodal firmě Zeis Excelsa, která doposud držela jen některé jeho licence, např. licence na výrobu doplňků a bot tří linií značky Dirk Bikkembergs (Bikkembergs, Bikkembergs sport, Dirk Bikkembergs Sport Couture), která se proslavila spojením s italským fotbalem. Sám návrhář se k obchodu odmítl vyjádřit a pouze prozradil, že se bude nadále věnovat navrhování kolekce. Nový generální ředitel značky Bikkembergs, Maurizio Pizzuti, ho jen doplnil tím, že bude narůstat počet nových prodejen Bikkembergs.

Vše tedy nasvědčuje k tomu, že nás čeká světová expanze značky Bikkembergs a že všichni zúčastnění jsou spokojeni. Dirk získal tučnou částku a jistotu, že bude moci nadále navrhovat pro značku jeho jména a Zeiss Excelsa zase získali společnost, která má ve světě módy dobré jméno a její další budování půjde samo…

Žádné komentáře:

Okomentovat