!check it - sleduj to! Tento blog je určený všem, které baví móda, styl.

sobota 9. dubna 2011

Osmany Laffita a jeho nová kolekce bot

Tato zpráva proběhla i českými médii, jak krátkou reportáží v pořadu TOP STAR magazín na televizní stanici Prima, tak i některé zpravodajské internetové servery uveřejnili menší články o této události.

Návrhář kubánského původu Osmany Laffita představil svou první prodejní kolekci dámské a pánské obuvi. Dosud boty sice šil, ale jen takzvané couture, tedy na míru a určené pouze pro jeho přehlídky.

Letní sezonu 2011 začíná s osmi modely dámských bot a šesti modely bot pro pány. Boty jsou zajímavé především volbou a kombinací materiálů. Osmany se prý snaží navázat na dlouholetou a uznávanou tradici české výroby obuvi, kterou chce doplnit o svůj módní styl.

Jeho boty jsou ručně vyráběné, ale údajně by měly být cenově dostupné. Pod značkou City budou už během dubna k dostání v prodejnách Salamander.

Podle ředitele sítě těchto obchodů Jana Nováka je autorská kolekce přesně to, co český zákazník požaduje: "Boty již dávno nejsou jen nutností, ale v chápání mnohých se stávají takřka uměleckým dílem. Stále více našich zákazníků nehledá jen kvalitu a luxus, ale požadují i originalitu a dávají přednost méně početným kolekcím."

V rámci své značky Osmany Laffita Eyewear navrhl pětačtyřicetiletý návrhář ke každým botám navíc speciální sluneční brýle, které k nim dokonale ladí.

Na tvorbu tohoto návrháře se můžete podívat na jeho stránkách http://www.osmanylaffita.com.

Žádné komentáře:

Okomentovat