!check it - sleduj to! Tento blog je určený všem, které baví móda, styl.

sobota 26. března 2011

Tom Ford pro Another Man magazín

Tom Ford – tažná síla módy, romantik ze staré školy – se stal hvězdou obálky dalšího vydání Another Man jaro/léto. A přidává pět jednoduchých ponaučení, jak se dnes chová moderní gentleman, převzato z rozhovoru s Jeffersonem Hackem, který se objeví v plném rozsahu právě v tomto vydání.

1. Měli byste vždy dát to nejlepší sám ze sebe! Protože je to ukázka respektu k ostatním lidem kolem vás.

2. Gentleman pracuje. Lidé, kteří nepracují, jsou tak nudní a znudění. Musíte být vášnivý, musíte se zapojovat a přispět světu.

3. Způsoby jsou velmi důležité a etiketa také! Každý by měl vědět, co je kdy vhodné. Vždy otevřít dveře ženě, pověsit jim kabát, ujistit se vždy, že chodí po vnitřní straně ulice. Postavit se, když lidé přijdou nebo odcházejí od jídelního stolu.

4. Nebuďte domýšlivý, nesnižujte se k rasistickým nebo sexistickým narážkám, neposuzujte lidi dle jejich pozadí.

5. Muž by nikdy neměl nosit šortky ve městě. Žabky a šortky ve městě nikdy nejsou vhodné. Kraťasy by měly být nošeny na tenisovém kurtu nebo na pláži.

Já osobně tvrdím, že člověk by měl dle jistých zásad a společenského chování vystupovat i když ne a vždy aspoň u nás je to chápáno pozitivně. Bohužel málo kdo dnes ví, co je základem dobrého vychování.

Žádné komentáře:

Okomentovat