!check it - sleduj to! Tento blog je určený všem, které baví móda, styl.

neděle 20. února 2011

Kde nakupovat?

Britská společnost provozující luxusní internetový obchod pro ženy www.net-a-porter.com totiž už od února začne provozovat pánskou verzi tohoto obchodu, tentorkát určeného speciálně mužům. Téměř po jedenácti letech fungování net-a-porter tak budou mít i muži po celém světě možnost v klidu domova nakoupit ty nejluxusnější kousky, které si samozřejmě budou moci také prohlédnout na hi-res fotografiích a podívat se, jak daný kus mohou kombinovat s jiným oblečením.

Nový internetový obchod se bude jmenovat Mr. Porter a najdete ho na webových stránkách www.mrporter.com. Obchod mužům nabídne zboží více než 80 světoznámých módních značek a zpřístupní tak luxusní módu téměř všem, kdo na ni mají. I těm v nejmenších vesnicích v ČR!

Už více než tři měsíce se po přihlášení na www.mrporter.com můžete stát jedním ze zakládajících členů, což pro vás ponese jisté výhody! Krom toho, že budete dostávat do mailu pravidelné aktualizace získáte i exkluzivní přístup na web ještě dříve, než bude oficiálně zpřístupněný a navíc bezplatné doručení nákupu na vaši adresu po celý tento čas.

zdroj: invogue.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat