!check it - sleduj to! Tento blog je určený všem, které baví móda, styl.

sobota 26. února 2011

Jaký je skutečný styl?

Dnes jsem nalezl další část článku, který se věnuje teto tématice a to na stránce www.menstyle.cz. Článek opět představuje další charakteristiky stylu, ale i tak zde naleznete pár užitečných rad. I když je pravdou, že každý sám může určovat a šikovně měnit zažité trendy nebo jim dodávat osobitý styl. Takže, jaký je tedy ten skutečný styl? Na tuto zdánlivě jednoduchou otázka existuje nepřeberné množství odpovědí. Jsou nicméně jisté ověřené pravdy, kterých stojí za to se držet. Doporučím si i přečíst první článek, který jsem před časem publikoval na blog.

...vítězný na každý pád
Je zřejmé, že lidé mají různý vkus a stylové choutky, je tudíž doslova jisté, že některé kousky z vaší garderoby, které vám budou připadat skvělé, se pro změnu někomu jinému budou zdát strašné. A to je dobře - svět stylu je obrovský a pojme mnoho vlivů a typů stylu. Když už nic, aspoň jste osobití!

...zároveň silný i citlivý
Úplně přesně jako generál Robert E. Lee, který poslal své dceři z bojiště v dopise i jakousi divokou květinu, kterou našel mezí vší tou krví. Kousek krásy v chaosu. Něžnost a hrubost, mužnost a citlivost to je to dokonalé spojení!

...dopřává luxusní starost věcem
Jestliže jste si kupříkladu pořídili nějaké luxusní boty, pak je jistě čistíte klasicky kartáčem. Ale proč jim nedopřejete stejného luxusu, jako ony vám? Starým zubním kartáčkem pečlivě vypilujte detaily a záhyby. Bude to poznat. Tak tedy starejte se o své věci s úctou a láskou. Neměly by to být jen kusy ve vaší šatně, ale součástí vás samotných.

...není arogantní
Snažit se za každou cenu vyniknout a být středem pozornosti je stylové pasé a zavání spíše cílenou provokací. Všimli jste si mimochodem někdy, že ti stylově nejzajímavější muži obvykle stojí někde v koutku a nelákají na sebe pozornost davů? A přesto jsou středem dění! Zaujmou, okouzlí a to i bez přehnaného vystupování, které má všechny zaujmout a většinou vzbudí akorát negativní ohlas.

Žádné komentáře:

Okomentovat