!check it - sleduj to! Tento blog je určený všem, které baví móda, styl.

pátek 23. prosince 2011

Chanel podzim/zima 2011/12 Bombay


"Měli jsme přehlídku nazvanou Paris-London, Paris-Shanghai, ale cítil jsem, že byl čas přejít na jinou trať," řekl Karl Lagerfeld po Chanel's Métiers d'Art show, kterou pojmenoval Paris-Bombay.

Ačkoliv Karl v Indii nikdy nebyl, vybral si právě ji jako inspiraci celé výstavy. Myslí si, že fantazie může být mnohdy lepší než realita.. A výsledek byl honosný! Modelky kráčely mezi nekonečně dlouhými prostřenými stoly s tyčícími se vrstvy ovoce a sladkostí, které podtrhovaly originalitu jedinečné přehlídky, jejíž dopňky a oblečení se dostanou na pulty obchodů a butiků na podzim, zimu 2011/12.

K vidění byly bohatě zdobené róby, blyštící se sametové šaty ušité jako přímo ze zlata, kabátky, kožené legíny nebo tvídová saka. Bohatou a luxusní se kolekce stává také díky kouskům vyrobeným z hedvábí. Avšak šperky, které milovala i sama Coco Chanel, dominují celé přehlídce. Zdobí hruď, obličej i jednotlivé kusy oblečení. Zajímavé jsou šperky visící z vlasů a z hlavy přes čelo. Zvláštní je také psaníčko posázené drahými kameny. Šperky v nové kolekci Chanel zkrátka získaly novou skvělou formu.

Přehlídku doprovázely také zvuky a vůně, které připomínaly indickou kulturu.


Napsala: S.Klugerová

Žádné komentáře:

Okomentovat