!check it - sleduj to! Tento blog je určený všem, které baví móda, styl.

sobota 4. února 2012

The Crystals in Las Vegas

Nejdražší hotely, restaurace, atrakce a především casina s hracími automaty a ruletou, to vše mi zůstalo v paměti po sedmidenním pobytu v Las Vegas. Největší zážitek jsem si však odnesla z Boulevard street, kde se v části The Strip nachází skvostná budova Crystals. Přesněji v komplexu City-Center, jež bylo otevřeno v roce 2009. Říká se, že je vertikálním městem uprostřed města.

Obchodní dům, který už zdálky čiří nevšedním vzhledem, nepatří mezi tradiční nákupní centra, na které jsou většina z nás zvyklí. Pod krystalicky kovovém obložení fasády, se ukrývá doslova ráj mnoha luxusních restaurací a hlavně obchodů. Ve srovnání s některými světoznámými značky, jejichž obchody můžeme vidět i v Česku, je razantní rozdíl. V těchto přepychových buticích je mnohem širší výběr sortimentu, oproti ČR je navíc obohacen o oblečení, a to v nemalém množství.

Interiér domu Crystals je tvořen moderními tvary. Zvláštní úhly a hrany tvoří skvělou kulisu pro drahé restaurace či obchody. Dvoupatrový Louis Vuitton, legendární Yves Saint Laurent, Dior nebo Balenciaga. Bylo to exkluzivní! Nejvíce nadšená jsem byla z obchodu Toma Forda, který zahrnuje kompletní pánskou i dámskou kolekci včetně ready-to-wear, pánské oblečení šité na míru, obuv, doplňky, brýle, parfémy, a dokonce i kosmetiku. To vše je dodáváno v luxusní a smyslné atmosféře. Hodně mě zaujaly pánské boty - nádherně vyšívané slippers.

S radostí jsem zavítala i do butiku Marni, na jejíž kolekci pro H&M se můžeme těšit již 8.března 2012. Celý lookbook bude odhalen tento měsíc - v únoru.

Napsala: S.Klugerová

Žádné komentáře:

Okomentovat