!check it - sleduj to! Tento blog je určený všem, které baví móda, styl.

pátek 25. listopadu 2011

Karl Lagerfeld vydělává nejen na módě


Poslední dobou je hodně slyšet o různých spolupracích Karla Lagerfelda, např. na všemožných reklamách, kampaních či tvorbě levnější kolekce pro Net-a-Porter nebo navrhnutí designu linie psacích potřeb pro značku S. T. Dupont... Karl opravdu nelení a nyní propojil svůj návrhářský um a své jméno se švédskou sklářskou společností Orrefors, pro kterou vytvořil tři mini kolekce užitného skla (sklenic na víno, vodu i křišťálových dekoračních misek). Vybrat si můžeme z čirého skla, z barevné černobílé varianty, nebo ze speciální limitované Lagerfeldovy edice.

Karl Lagerfeld vtiskl do skleněné kolekce sám sebe. Nejde jen o monogram na skleněných podtáccích, ale i o jednoduchost linií a stylovost tvarů. Ještě více samotného Karla Lagerfelda připomíná černobílá část kolekce a jak sám říká "ze skla chutná vše lépe než z plastu".

Ceny se pohybují od 90€ za malou sklenku na víno až po 220€ za úzkou vysokou sklenici na šampaňské. Za limitovanou edici, která obsahuje kvádrovou a válcovou vázu a nízkou mísu válcovitého tvaru si krapet připlatíme a to 1100€ za každý kus.

Žádné komentáře:

Okomentovat