!check it - sleduj to! Tento blog je určený všem, které baví móda, styl.

neděle 26. prosince 2010

dokumentární film Lagerfeld Confidential


Rád bych doporučil další dokumentární film s názvem Lagerfeld Confidential. Pokud nemluvíte plynně Francouzky tak si k filmu pořiďte také anglické titulky.

Film byl točen během jednoho roku a režisér Rodolphe Marconi se ani na krok nevzdálil od Karla Lagerfelda. A výsledek? Dokumentární film Lagerfeld Confidential, který mapuje práci a život císaře módy. Rodolpha Marconiho vždy přitahoval Karl Lagerfeld: ,,Stejně jako Madonna nebo Michael Jackson, Karl mi připomínal stejně excentrickou a jedinečnou osobnost, abych mu věnoval rok nebo dva života.“

Zajímalo ho také, jestli je Lagerfeld opravdu tak nesympatický, jak se tvrdí. V dokumentu Lagerfelda uvidíte obklopeného celebritami, modelkami, práci a přípravu přehlídek, party, focení nebo o samotě v jeho studiu.

Jedinečným je projekt Lagerfeld Confidential i tím, že při natáčení byl režisér zároveň kameramanem, chtěl zachovat intimitu, a to by se mu s celým týmem nepodařilo.


Hlavním důvodem, proč byl dokument natočen bylo, že chtěl tvůrce objevit, kdo se opravdu skrývá pod tmavými brýlemi. Nakonec objevil dětskou duši uvnitř Lagerfelda, inteligentního člověka s humorem, plného života, který ho opravdu fascinoval. Hlavní ale bylo zůstat přirozený a být jako Lagerfeldův stín.

Žádné komentáře:

Okomentovat