!check it - sleduj to! Tento blog je určený všem, které baví móda, styl.

čtvrtek 11. srpna 2011

Watch The Throne

Po dlouhém čekání, nekonečném množství nepotvrzených informací a budování napětí okolo celé nahrávky, se fanoušci Kanyeho Westa a Jay-Z i celý hudební svět dočkal nové desky Watch The Throne, která vzešla ze společného úsilí těchto dvou umělců, a je již nyní označována za jednu z nejlepších nové dekády.
Nejdříve se mělo jednat jen o pětistopové EP, nakonec však obě hudební hvězdy dotáhly tento projekt až k plnohodnotnému elpíčku. To vychází na fyzických nosičích až 12. srpna. Na desce najdete spoustou hostů, jejichž seznam čítá mimo jiné i Beyoncé, legendu Otise Reddinga či zpěváka Franka Ocean. Poslech určitě na první poslech zaujme.
Autorem uměleckého ztvárnění obalu desky i bookletu je Riccardo Tisci, hlavní návrhář francouzské značky Givenchy. Riccardo také navrhoval cover k singlu H.A.M, který byl zveřejněný jako ochutnávka před vydáním zmiňované desky Watch The Throne. Předevsím na tomto coveru je opravdu rukopis tohoto návrháře zcela patrný a to díky ztvárnění prvků, které byli tak typické pro poslední kolekci Givenchy.

Žádné komentáře:

Okomentovat