!check it - sleduj to! Tento blog je určený všem, které baví móda, styl.

sobota 14. května 2011

Blažek nabízí šití na míru!

Košile tailoring

Nedílnou součástí šatníku moderního muže je dobře ušitá košile. Ta by měla vyjadřovat eleganci, originalitu, osobitý styl svého nositele a zároveň dotvářet jeho image.
V roce 2008 zavedla značka Blažek šití košil na zakázku. Dnes tato služba patří k těm nejvyhledávanějším a je nabízena v celé obchodní síti značkových prodejen.

Pro šití košil na zakázku si vybrala značka Blažek italského dodavatele luxusních materiálů Thomas Mason. Vysokou kvalitu látky udává dlouhovlákná egyptská bavlna vyznačující se vysokým leskem a nádherným omakem, která se pěstuje jen ve velmi malé oblasti delty řeky Nilu. Bavlna je dvojmo skaná, opatřená jen lehkou easy care úpravou, aby zůstal zachován přirozený extra měkký omak, absolutní prodyšnost i příjemnost vůči pokožce.

Materiály jsou nabízeny ve dvou řadách. Košile z luxusní materiálové řady Gold Line jsou určené k celodennímu nošení a díky velmi příjemnému a lehkému materiálu je lze využít i při slavnostních či večerních příležitostech. Exkluzivní řada Silver Line zastupuje především košile určené pro neformální příležitosti a volný čas.

Aktuálně je v materiálové nabídce přes 60 různých desénů.

Nejenom s výběrem materiálu, ale i s volbou střihu vám rády pomohou asistentky, které jsou k dispozici ve všech prodejnách. Ty vám také doporučí vhodný tvar límce s ohledem na stavbu krku a tvar obličeje. V neposlední řadě dohlédnou na vhodný výběr manžety, a vše potřebné, včetně vašich tělesných rozměrů, zapíší do objednávky.

Vlastní zpracování košil je založeno na dokonalém střihu a mistrné krejčovské práci. Košile tailoring se vyznačují dvojdílným límcem s dvojitým vyztužením, vyndavací kosticí a kosticí ve švu. Dále pak speciální technologií fajnových a přitom pevných švů, dvoudílným sedlem sešitým způsobem napomáhajícím dokonalému kopírování ramen, knoflíky z čisté perleti a dalšími prvky.

Základní filozofií košil Blažek tailoring je, aby košile pasovala klientovi ve všech mírách co nejlépe.

Díky kombinaci luxusního materiálu a vysoce kvalitního zpracování získáte zcela výjimečný výrobek. Vaše iniciály vyšité na košili poslouží jako nezvratný důkaz, že jste majitelem originální košile, která byla vyrobena jen a jen pro vás. Náklady na pořízení košile tailoring se pohybují kolem 2 500 Kč.

Byť se to může zdát neuvěřitelné, čas strávený v prodejně při zaměření košile a výběru materiálu většinou nepřesáhne 30 minut. Hotový výrobek je pak připraven k dodání v hedvábném papíru a dárkové krabici do dvou až tří týdnů. Tuto službu ocení zejména časově velmi zaneprázdnění muži, kteří nemají v oblibě klasické nakupování.

Žádné komentáře:

Okomentovat